Skribent sökes

Kan du skriva och är du intresserad av jakt och natur är det dig vi söker. Jaktbaronen.se vill nå ut till fler och oftare än vad vi hinner med. Vi betalar ersättning per artikel och det finns goda möjligheter att följa med i vår tillväxtresa.

Som skribent behöver du kunna WordPress, men framför allt behöver du kunna formulera dig väl i skrift. Varje artikel behöver vara minst 300 ord och varje ord måste vara intressant för läsaren. Vi kommer coacha både vad det gäller skrift och teknik, det viktigaste är att du brinner för jakt och natur.

Har du f-skatt är det ett plus, men det går bra att fakturera via frilanstjänster.

Skicka ett mail till info@jaktbaronen.se om du är intresserad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait