The Hunter: Call of The Wild (PC)

”The Hunter: Call of the Wild” är en realistisk jakt-simulator som utvecklats av Avalanche Studios och publicerades av THQ Nordic. Spelet släpptes ursprungligen 2017 och har sedan dess fått flera expansionspaket.

Spelet har generellt sett fått positiv kritik från spelare och kritiker. Många har prisat spelets realistiska miljöer och djur beteenden, samt dess fokus på att främja en ansvarsfull och hållbar jakt. Spelets grafik och ljud har också fått beröm, särskilt när det gäller de naturtrogna landskapen.

Å andra sidan har vissa spelare och kritiker kritiserat spelets repetitiva natur, särskilt när det gäller uppgifter och uppdrag. Andra har också påpekat att spelets utmaningar kan vara lite för svåra för nybörjare, vilket kan göra det svårt att komma in i spelet.

Sammanfattningsvis verkar ”The Hunter: Call of the Wild” vara ett spel som är väl lämpat för spelare som söker en realistisk jaktupplevelse och är villiga att investera tid och tålamod för att lära sig spelets mekanik. Dock ska man komma ihåg att spelet inte har drevjakt eller särskilt många hundar (det finns dock en blodhund) och för svensk jakt är det inte alltid man känner igen sig.

Spelet finns till PC, Xbox och Playstation.

Här är en trailer för theHunter: Call of the wild

Nedan är några exempel på djur som spelare kan jaga i spelet:

 • Hjort
 • Älg
 • Vitsvanshjort
 • Gråvarg
 • Grizzlybjörn
 • Svartbjörn
 • Puma
 • Vildsvin
 • Dall’s får
 • Gemshjort
 • Rådjur

Dessa är bara några exempel och det finns många fler djurarter som spelare kan jaga i spelet beroende på vilka expansioner som har köpts. Det är också värt att notera att spelet har en stark fokus på hållbar jakt och uppmanar spelare att jaga på ett ansvarsfullt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait